Onze vereniging werkt samen met onderstaande zeer gewaardeerde sponsors en partners:


Klaverblad Verzekeringen


Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers. Wij bieden gewoon goede verzekeringen waar veel particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf iets aan hebben. Niet meer en niet minder.
 
Onze verzekeringen
U kunt bij ons terecht voor een groot aantal schade- en levensverzekeringen. Onze producten zijn degelijk, hebben over het algemeen aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Als wij onze verzekeringen ontwikkelen, staat het belang van de klant voorop. Woekerpolissen hebben we bijvoorbeeld nooit aangeboden.
 
Onze service
Wij willen onze klanten ook gewoon goede dienstverlening bieden. Daarom vinden we het belangrijk dat we goed bereikbaar zijn. We werken niet met keuzemenu’s. Als u ons belt, dan krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Verder vinden we het belangrijk om afspraken na te komen en klanten goed en netjes te helpen.
 
Zelfstandig en onafhankelijk
Klaverblad is een middelgrote verzekeraar. We zijn volledig zelfstandig en dat willen we ook blijven. Zo kunnen we het belang van onze klanten ook in de toekomst op de eerste plaats stellen.


By Vincent


“Top prestaties? Top herstel!”
Als hardloper moet je niet alleen trainen, ook de verzorging van je lichaam is heel belangrijk. Vincent Linckers kan je daarbij helpen.
Vincent is sporttherapeut en is sinds 1999 intensief betrokken bij de topsport, als verzorger en sporttherapeut.
Na een intensieve training kan Vincent je een herstellende massage geven. Dit zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en een versnelde herstel. Hij helpt je daarnaast met het voorkomen van blessures. Daarbij richt hij zich voornamelijk op spier- en peesgerelateerde klachten. Ook vaak voorkomende hardloopblessures als een runnersknie, shin splints en pijnlijke en stramme kuiten zijn zeer goed & eenvoudig te verhelpen (mits je op tijd bij bent).
Een behandeling van Vincent duurt ongeveer 40 minuten en wordt deels of geheel door je verzekeraar vergoed, mits je aanvullend verzekerd bent.


Power Bar 
 

Kwalitatief hoogwaardige voeding voor elk type sporter! 
PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.
De producten worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding, energie en optimale prestatie voor elk type sporter!

 
Lopers Company Zwolle


Lopers Company, de jongste hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie u op het gebied van uw hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren. Onze medewerkers hebben blessures gehad, hebben aan honderden lopen meegedaan en beschikken over een netwerk van sportartsen, fysiotherapeuten, trainers en personal coaches. Om u te helpen bij het maken van de voor u juiste schoenkeuze, maken we gebruik van een gerichte loopanalyse. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie over loopgroepen, wedstrijden, wedstrijd organisatie, tijdwaarneming en nog veel meer.
 
 
CONFINCED

Confinced is op 1 januari 2008 door Jan Pieter Kuhlmann als onafhankelijk financieel advieskantoor opgericht.

Na één jaar is Jan Wienen toegetreden en is de onderneming omgezet naar een VOF. Jan Pieter Kuhlmann is Hypothecair Planner, Erkend Hypotheekadviseur. Jan Wienen is Erkend Hypotheek Adviseur en Specialist Schadeverzekeringen.

Jan Pieter en Jan hebben samen inmiddels meer dan 23 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Onafhankelijk advies staat hoog in het vaandel bij Confinced. Daarom hebben wij er voor gekozen te werken op fee basis. Transparant adviseren is daarom geen probleem. Wij kunnen zowel de particuliere als de zakelijke markt voorzien van adviezen.

Onze ervaring zorgt er voor dat er altijd een passend advies wordt gegeven. Niet alleen op het gebied van financieringen, maar ook op het gebied van verzekeringen, vermogensgroei en consumptief krediet.